Четирима полицейски служители са били наказани заради сигнали за превишаване

...
Четирима полицейски служители са били наказани заради сигнали за превишаване
Коментари Харесай

Христо Терзийски не пожела да говори за полицейско насилие, нападна задочно партия

Четирима полицейски чиновници са били осъдени поради сигнали за превишаване на пълномощията им по време на митингите.
Това съобщи министърът на вътрешните работи Христо Терзийски в утринния блок на bTV. Той обаче не пожела да приказва за съществуване на полицейско принуждение.
 Министерство на вътрешните работи не разкрило полицейско принуждение против бития публицист Димитър Кенаров Министерство на вътрешните работи не разкрило полицейско принуждение против бития публицист Димитър Кенаров
Министерството на вътрешните работи не разкрило упражнено полицейско принуждение против журналиста на свободна процедура Димитър Кенаров, койт...
Всички те са се сдобили с черна точка поради нарушение на наредбите за потребление на помощни средства и физическа мощ. Имало е дисциплинарно произвеждане по случая с журналиста Димитър Кенаров.
На имитация на водещият Хекимян, че е имало обгазени публицисти, вътрешният министър уточни, че е имало такива свидетелства, само че било неразбираемо от кого са обгазени , тъй като спрейове в началото били употребявани от последователи на партия, която е в развой на изтриване (бел.ред. явно засяга Възраждане ".
За простреляната на Нова година жена
" Предполагаме, че изстрелът е пристигнал от блоковете и е бил пряк, а не рикошет. Стреляно е с късо огнестрелно оръжие. Затруднява ни това, че медицинските екипи не са извадили проектила от дамата. За нас това е доста значимо, с цел да бъдат назначени съответните експертизи ", счита Терзийски.
Искам да прикани очевидци и очевидци на стрелбата в Ловеч, при която бе простреляна жена на Нова година, да подадат сигнал в Министерство на вътрешните работи, с цел да разплетем този случай.
 Твърденията, че Министерство на вътрешните работи преднамерено е арестувало и тормозило избрани хора от митинга, стават доста мощни Твърденията, че Министерство на вътрешните работи преднамерено е арестувало и тормозило избрани хора от митинга, стават доста мощни
„ Това, което видях, беше брутална полицейска експанзия, провокирана от политическа принуда ”. В това е уверен Борислав Сандо...
По думите му, сигналът в полицията е подаден в 2.36 ч. от медиците в Спешна помощ, а не от съседите на 42-годишната Теодора Тодорова, която бе простреляна, до момента в който играеше новогодишно хоро в междублоковото пространство на жк " Младост " в Ловеч.
Вече са направени информации за хората, живеещи в блоковете в жк " Младост ", които имат законно позволение за владение на оръжие.
Вътрешният министър прикани причинителя да се съобщи. " Всяка една неточност има амнистия, има и наказване. Иззети са към този момент оръжия за инспекция и назначение на експертизи. Предполагам, че може да се стигне до причинителя, само че ние няма да остави случая на положителното предпочитание на стрелеца ", безапелационен бе Христо Терзийски.
Колко са инфектираните с COVID-19 чиновници на Министерство на вътрешните работи
Над 4600 чиновници са се заразили до този миг с ковид. В момента са инфектирани 400 души, от които 89 души са в болница. Починалите са над 30 ", разкри той. По думите му над 20% от чиновниците на Министерство на вътрешните работи са изявили предпочитание да се имунизират.
 Костадин Костадинов: Прокурорът по делото за заличаването ни заплаши очевидец в правосъдната зала Костадин Костадинов: Прокурорът по делото за заличаването ни заплаши очевидец в правосъдната зала
Вчера мина първото съвещание на делото за възбрана на Възраждане. Ние бяхме поискали 71 очевидци, от които съдът ни позволи единствено 6. 3 о...
Нарушени ограничения
" 600 инспекции се направиха по празниците. Открихме заведение с 67 клиенти, което беше взело доста съществени ограничения за отбрана. Имаше втори вход, през който се влизаше със специфична ключова дума ", добави. министърът на вътрешните работи.
По думите му са издадени 27 хиляди акта за неспазване на ограниченията.
Отчете спад на престъпността
Терзийски разяснява данните за 2020 година, съгласно които се намалява всевъзможен тип престъпност. Общата престъпност е спаднала с 15%, убийствата - с над 60, кражбите - с 11, а телефонните измами - с 80.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР