Четирима полицаи са задържани за приемане на подкуп днес, съобщи

...
Четирима полицаи са задържани за приемане на подкуп днес, съобщи
Коментари Харесай

Четирима полицаи хванати с подкуп - при тестване на шофьор за наркотици

Четирима служители на реда са арестувани за приемане на рушвет през днешния ден, заяви Българска национална телевизия. Това е станало при тестване на лидер за приложимост на опиати.

Според източници на " По света и у нас " арестуваните са двама пътни служители на реда и двама чиновници на 1-во РПУ в София.

Водачът авансово е снимал и записал номерата на банкнотите, открити в чиновниците.

В края на предходната година бяха направени редица промени в наредбата за тестване на водачи за приложимост на опиати, които направиха по-труден отводът от кръвна проба. Бяха извършени и серия от всеобщи инспекции. Промени в Наказателния кодекс пък разрешиха колите на нарушителите да се конфискуват от страната.

Същевременно доста експерти сложиха под подозрение точността на тестванията за опиати и предизвестиха за опцията за подправени положителни резултати, даже при използването на изцяло законни лекарства, които нямат резултат върху държанието на пътя. Статистиката сочи, че използването на алкохол е десетки пъти по-честа причина зад тежки и смъртоносни произшествия.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР