Четирима отвлякоха двама младежи от Монтанско, съобщава BulNews. Случаят е

...
Четирима отвлякоха двама младежи от Монтанско, съобщава BulNews. Случаят е
Коментари Харесай

Като на филм! Отвлякоха 2-ма тийнейджъри пред очите на баба им, набутали ги насила в багажник

Четирима отвлякоха двама младежи от Монтанско, оповестява BulNews. Случаят е от 7 април. В 17.55 часа в районното ръководство на Лом постъпил сигнал от 68-годишна жителка на ломското село Сталийска махала. Тя съобщила, че същия ден към 17.30 часа група мъже със мощ и закани качили в лекотоварен автомобил внуците ѝ – две момчета на 19 и 16 години, след което напуснали региона на селото и се отправили в незнайна посока.
В резултат на извършените взаимни оперативно-издирвателни мероприятия от чиновници на районното ръководство в Лом и районното ръководство в Кнежа са открили причинителите – 4-ма престъпно проявени поданици на Кнежа на 23, 57, 45 и 49 година Лекотоварният автомобил е спрян на територия на област Плевен, като всички мъже са приведени в полицията в Кнежа за снемане на сведения. Двете момчета също са открити.
Работата по изясняване на случая и документиране на цялостната незаконна активност на причинителите продължава в районното ръководство в Лом.
По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 142, алинея 2, т. 5, във вр. с член 142, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР