Четирима настоящи и бивши полицаи от щатската полиция на Масачузетс

...
Четирима настоящи и бивши полицаи от щатската полиция на Масачузетс
Коментари Харесай

Щатски полицаи от Масачузетс, обвинени в схема за подкупи, обвинени в отнемане на снегорин и алея за шофьорски книжки

Четирима сегашни и някогашни служители на реда от щатската полиция на Масачузетс бяха измежду шестима души, задържани по отношение на тайна скица за подкупване подсигуряват преминаващи резултати за търговски шофьорски книжки, оповестиха във вторник от прокуратурата на Съединени американски щати за Масачузетс.

Сержант Гари Седъркуист, служител на реда Джоел Роджърс и пенсионираните служители на реда Калвин Бътнър и Пери Мендес са упрекнати в обвинителен акт от 74 точки. И четиримата бойци бяха членове на звеното за търговски шофьорски книжки на щатската полиция на Масачузетс, виновни за администрирането на тестванията за умения за професионални шофьорски книжки или CDL.

Двамата цивилни в тази ситуация бяха разпознати като Скот Камара и Ерик Матисън, надлежно чиновник на учебно заведение за шофиране на камиони и чиновник на водоснабдителна компания.

От към май 2019 година до януари 2023 година бойците и други забъркани се заговориха да обезпечат особено отношение „ на минимум 17 претенденти за CDL, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР