Четирима мними полицаи, които се опитвали да спират и изнудват

...
Четирима мними полицаи, които се опитвали да спират и изнудват
Коментари Харесай

Спипаха мними полицаи на АМ "Марица"

Четирима мними служители на реда, които се опитвали да стопират и изнудват водачи, са арестувани от органите на реда. Това е станало след сигнал в районно управление (на МВР) Свиленград, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково.

Малко след среднощ през днешния ден е бил получен сигнал от турски лидер. Той е декларирал, че мъже в зелени на цвят полицейски униформи са го спрели с товарния му автомобил на разклона за автомагистрала "Марица " край Любимец и му поискали пари. Той им дал 5 евро и те се отдръпнали. Веднага е била формирана оперативна група, която е тръгнала към посоченото място. Междувременно различен турски водач е съобщил на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " за същото. Той обаче не бил спрял, защото автомобилът на "полицаите " не бил длъжностен.

Минути по-късно, криминалисти от сектора в Любимец са открили и задържали четиримата поданици на града на възраст двама на по 19 години, 23- и 24-годишни. Те са признали за действието си и са арестувани до 24 часа, прецизира пресцентърът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР