Четирима министри от кабинета ще вземат участие в петъчния ,

...
Четирима министри от кабинета ще вземат участие в петъчния ,
Коментари Харесай

Сачева обяснява пред депутатите за заплатите по браншове

Четирима министри от кабинета ще вземат присъединяване в петъчния, съобщи кореспондент на БГНЕС. Първи на трибуната ще се качи министърът на опазването на здравето професор Костадин Ангелов, към който са адресирани едно запитване и три въпроса. Той ще би трябвало да даде информация на депутатите за политиката на държавното управление във връзка с изключителната епидемиологична конюнктура, постановлението на Министерски съвет за основаването на вендинг-машини за медикаменти, безплатните ваксини против грип за пенсионери над 65 година, както и за бъдещия бюджет на НЗОК.
Веднага след него ще дава отговор министърът на районното развиване Петя Аврамова, която ще приказва за политиката на ръководеното от нея ведомство по реорганизация, рехабилитация и поддръжка на републиканската пътна мрежа и проблеми с водоснабдяването на няколко обитаеми места.
 Деница Сачева: Поели сме ангажимент да не се усилват налозите Деница Сачева: Поели сме ангажимент да не се усилват налозите
“Кризата визира всички, само че реализираме възприятие за правдивост. Самите хора с високи приходи също желаят да разчитат на поддръжка от...
За новия механизъм за установяване на минималната работна заплата, минималните хонорари по сектори, както и за размера на обезпечения най-малък приход ще дава отговор общественият министър Деница Сачева.
Последен в контрола ще взе участие министърът на вътрешните работи, който ще отговори поредно на четири въпроса. Те се отнасят до противоепидемичните ограничения в местата за задържане под стража , дейностите на Министерство на вътрешните работи по време на предаването на Абдуллах Бююк на турските управляващи през август 2016 година, работата на униформените чиновници в Северозападна България и издаването персонални документи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР