Четирима мъже са задържани за крупни кражби в Бургаско. При

...
Четирима мъже са задържани за крупни кражби в Бургаско. При
Коментари Харесай

Крадците, задигнали 240 000 лв. от къща в село Бата, не са влезли взлом

Четирима мъже са арестувани за крупни обири в Бургаско. При единия от случаите татко и наследник от Несебър откраднаха 240 хиляди лева от къща в поморийското село Бата. Крадците са влезнали в дома на 41-годишния притежател на 25-ти март. Как тъкмо се е стигнало до кражбите в изключително огромни размери?

" В хода на производството досега е открито, че кражбата е осъществена на партерен етаж на жилищна постройка, която се намира в село Бата. По данните от досъдебното произвеждане лицата са осъществили наблюдаване на мястото, на което е осъществена кражбата ", уточни Щелиян Димитров, прокурор в Районна прокуратура-Бургас.

Все още не е ясно за какво 41-годишният мъж е държал 240 000 лв. в своя дом. Вчера екипът на Българска национална телевизия се свързва със сина му, който изрично отхвърля да застане пред камерата, поради това, че тече следствие. По време на диалога е споделил, че не познава крадците.

" Не е проникнато с щурм. Вратата е била отключена ", добави прокурорът.

Прокурорът изясни, че сега се прецизира точния брой на отнетата сума.

" Лицата са били открити. Двама са и са били арестувани в помещение, в което са наели и обитвали, и там е открита въпросната сума ".

Вижте повече в директното включване на Елеана Цанова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР