Четирима мъже са задържани от полицията в Търговище, след като

...
Четирима мъже са задържани от полицията в Търговище, след като
Коментари Харесай

Арестуваха четирима, пребили шофьор след ПТП


Четирима мъже са арестувани от полицията в Търговище, откакто са пребили водач след злополука. Инцидентът, приключил със разпра, е станал през вчерашния ден на основния път София-Варна, край местността "Фисека ", оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Пострадалият е освидетелстван, получил е лека телесна щета.

Сигналът в Районното полицейско ръководство в Търговище е подаден от 40-годишен шуменец. Той пътувал за работа в цех край Търговище. По предварителна информация, на прав сектор, мъжът подхваща изпреварване с автомобила си "Фолксваген Поло " на микробус. Пред микробуса пътувал рейс. При маневрата двата автомобила се удрят леко.

На първата отбивка 40-годишният мъж стопира, с цел да огледа вредите. Веднага по-късно идват четирима мъже, пътували в микробуса. Нанесли му побой и го принудили да им заплати нанесените вреди. Пострадалият им предал наличните 70 лв. и турски лири, общо към 80 лв..

След незабавни дейности е открит другият автомобил, участник в пътнотранспортното произшествие - "Мерцедес Спринтер ", ръководен от 24-годишен мъж от Провадия.

Още съшия ден са открити и пътувалите в микробуса мъже - на 43, 29, 28 и 19 години, всичките от Провадия. Те били строителни служащи и пътували към обект в Котел, допълниха за Българска телеграфна агенция от ОД на Министерство на вътрешните работи.

След признания е открито, че четиримата са причинители на действието. Те са арестувани. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР