Четирима мъже на възраст между 44 и 56 години и

...
Четирима мъже на възраст между 44 и 56 години и
Коментари Харесай

Петима отиват на съд в Германия за планиране на крайнодесен преврат и отвличане на здравния министър

Четирима мъже на възраст сред 44 и 56 години и 75-годишна жена са упрекнати в държавна измяна и в основаването на терористична организация или участие в нея.

 

Държавното обвиняване е на мнение, че обвинените са свързани с придвижването " Граждани на Райха ", което отхвърля легитимността на немската следвоенна конституция, както и че са близки по активност и убеждения на членовете на придвижването " Суверенни жители " и " QAnon " в Съединени американски щати.

 

Потенциалните превратаджии възнамерявали да основат " условия, сходни на тези по време на революция ", генерирайки детонации, които да причинят спирания на тока в цялата страна, след което да отвлекат министъра на опазването на здравето Карл Лаутербах - прочут последовател на драконовските ограничения против COVID-19, показва държавното обвиняване.

 

Няма безапелационни доказателства, че членовете на групата, наречена " Юнайтед пейтриътс ", са имали подготвеност да извършат прелом, само че съгласно прокурори събитието, че са придобили оръжие и са се запасили с финансови средства, демонстрира, че те са " рискови нарушители, искащи да осъществят проектите си ".

 

През април предходната година при задържането на мъжете, чиито имена не се оповестяват, полицията е конфискувала 22 огнестрелни оръжия, измежду които и автомат Калашников, и стотици патрони, както и злато, сребро и огромни суми в брой.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР