Четирима излекувани от коронавирус са изписани за два дни в

...
Четирима излекувани от коронавирус са изписани за два дни в
Коментари Харесай

Четирима излекувани от COVID-19 изписаха в Плевен, сред тях е 90-годишна жена

Четирима излекувани от ковид са изписани за два дни в Плевен, измежду тях е 90-годишна жена, заяви Момчил Цветков - представител на Университетската болница "Д-р Георги Странски ".
Излекуваните са на възраст над 70 години. Деветдесетгодишна жена и осемдесет и петгодишен мъж са измежду хората, преодолели болестта на най-висока възраст в тази плевенска болница.
Около 80 на 100 от пациентите с COVID-19 са възрастни хора, разяснява Цветков. В момента в болничното заведение се грижат за 15 приети в болница в инфекциозна клиника и във вътрешна клиника. Четирима от признатите за лекуване са в интензивното поделение на клиниката по анестезиология.
За миналото денонощие полицията в Плевен образува нови досъдебни производства поради неспазване на 14-дневната карантина, наложена по отношение на пандемията от COVID-19.
Наказателно гонене следва за 28-годишна жителка на Тръстеник и 22-годишен мъж от Гулянци, които не са се съобразили със възбраните на здравните управляващи. Сред нарушителите са също 32-годишен от Червен бряг и 35-годишен от Реселец, които не са открити от полицията на посочените от тях адреси.
В Плевен е засечен 46-годишен извършител, а в Трънчовица - 54-годишен мъж. Разследващи служители на реда не престават работата по тези случай по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс. За всички е сезирана прокуратурата в Плевен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР