Четирима играчи от Висшата лига са нарушили мерките на британското

...
Четирима играчи от Висшата лига са нарушили мерките на британското
Коментари Харесай

Звезди на "Тотнъм" нарушиха мерките срещу COVID-19

Четирима играчи от Висшата лига са нарушили ограниченията на английското държавно управление в битката с ковид. Футболистите на " Тотнъм " - Ерик Ламела, Джовано Ло Селсо и Серхио Регилон, както и Мануел Лансини от " Уест Хем " не се съобразили с разпоредбите и чествали дружно на Коледа.

На фотография, за която се твърди, че е оповестена от другар на един от футболистите в " Инстаграм ", четиримата са в компанията на 11 възрастни, две деца и бебе.

След последното стягане на ограниченията от 19 декември живеещите в Лондон, да вземем за пример, нямаха право честват Коледа с хора, с които не разделят едно жилище.
Снимка: Instagram
От " Тотнъм " към този момент показаха недоволството си от дейностите на своите футболисти и са " извънредно разочаровани ". Очаква се да последва наказване за провинилите се. " Правилата са ясни, няма изключения. Редовно уведомяваме играчите и чиновниците ни за последните протоколи и техните отговорности. ", пишат " шпорите ".

От " Уест Хем " също не са по никакъв начин удовлетворени от присъединяване на Лансини в погазването на разпоредбите.

Британските медии настояват, че празненството се е състояло в дома на Ло Селсо в Лондон.
Снимка: Instagram
Ламела, Ло Селсо и Лансини са съотборници в националния тим на Аржентина, до момента в който Регилон се причисли към " Тотнъм " през лятото с трансфер от " Реал " Мадрид.

Феновете също са извънредно недоволни от безотговорното държание на футболистите и приканват за строги санкции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР