Четирима гениални инструменталисти обединиха сили в общ проект, който българската

...
Четирима гениални инструменталисти обединиха сили в общ проект, който българската
Коментари Харесай

Четирима виртуози се събират у нас

Четирима гениални инструменталисти сплотиха сили в общ план, който българската аудитория ще има привилегията да чуе за пръв път на 8 май в столичния „ София лайв клуб “.

Кийбордистът Скот Кинси от легендите на фюжъна Tribal Tech, басисът Матю Гарисън, свирил с Джон МакЛафлин и Хърби Хенкок, перкусионистът и вокалист Арто Тунджбояджян, делил сцена с Ал Ди Меола и барабанистът Гари Новак, работил с Аланис Морисет, Стинг и Чък Къриа идват със своята влудяваща музика, комбинация от фюжън, фънк, електроника и арменски фолклорни ритми. Един концерт за ценители и фенове на музиката с основно „ М “.

Всичко в Human Element стартира като че ли е планувано... Събира ги любовта към музиката, Weather Report, Mahavishnu Orchestra и желанието да продължат традицията на огромните в музикалния свят.

Зад гърба си имат стотици концерти, участия във фестивали, награди и не на последно място мемоари от сцената с имена като Чък Кориа, Ал Ди Меола, Джо Завинул, Джон Маклафлин и доста други, зад които са стояли. Явно идва време да минат на първа линия.

Буквално за няколко дни записват частите от едноимения първи албум. Всички способстват за звученето на мелодиите и всеки един тон има по малко от визията на всеки от превъзходната четворка. Билетите за музикалното угощение за на цени от 40 лева, а в деня на концерта – 50 лева

Източник: Monitor

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР