Четирима души са задържани за причинени телесни повреди. Това съобщиха

...
Четирима души са задържани за причинени телесни повреди. Това съобщиха
Коментари Харесай

Само за два дни в Софийско пребиха трима души

Четирима души са арестувани за породени телесни повреди. Това оповестиха от ОДМВР-София.

Около 22.50 часа нощес в РУ- Самоков се получил сигнал за фамилен скандал в частен дом в града. На място полицейските чиновници открили, че 59-годишен престъпно проявен и осъждан мъж е блъснал 81-годишната си майка на земята при зародил скандал сред двамата. Възрастната жена е превозена за лекуване с фрактура на подбедрица.

Извършителят е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

40-годишен преби грубо старата си съседка

За породена телесна щета, при започване на седмицата в ареста на РУ- Самоков попаднал и различен престъпно проявен самоковец на 56 години, нанесъл побой на собствен съгражданин във входа на блока му. Пострадалият 53-годишен мъж е превозен за лекуване с фрактура на лицева кост, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Около 10.45 часа на 11 ноември 41-годишен мъж от с. Драговищица декларирал в полицията за скандал и последвал побой в двора на парцела му. На адреса неотложно били изпратени полицейски чиновници, които изяснили, че спорът е зародил сред него и 45-годишен мъж и неговия 19-годишен наследник от същото село.

47-годишен преби гражданин на село Чуричени

Пострадалият е превозен за лекуване с порезни пострадвания по тялото, без заплаха за живота. Извършителите са арестувани за период до 24 часа. В РУ- Костинброд е формирано досъдебно произвеждане по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР