Четирима души са задържани при полицейска акция в София при

...
Четирима души са задържани при полицейска акция в София при
Коментари Харесай

Заловиха банда обирджии при поредния им удар в офис на мобилен оператор

Четирима души са арестувани при полицейска акция в София при опит за обир на офис на мобилен оператор тази заран. Задържаните са се занимавали с кражба на техника и мобилни телефони, съобщи БНР.

Акцията е почнала малко измежду 6 ч. тази заран. Тя е ориентирана против група, което е правила обири от офиси на мобилни оператори и вериги за продажба на техника.

Действията на Министерство на вътрешните работи са свързани с опит за следващ грабеж на бандата в офис на мобилен оператор на софийската улица " Тодорини кукли ", съобщи БНР.

Полицията обаче е имала информация за проектите на бандата и е съумяла да задържи четирима души.

Трима от тях са арестувани малко откакто влезнали в офиса мобилния оператор, а четвъртият е бил човек, който следял за полицейско наличие в региона. Но и той е задържан.

 Снимка: БНР

Единият от арестуваните е на към 30 години, другият - на към 22, оповестиха източници от столичната полиция. Единият от задържаните е със 165 регистрации в полицията.

Групата се е занимавала с незаконна активност - кражби на офиси на мобилни оператори и магазини за техника, от много време, като през последните два месеца в столицата са осъществени няколко такива.

Откраднатата техника и мобилни телефони са на стойност десетки хиляди левове.

Засега полицията не оповестява по какъв метод и къде е пласирана крадената стока.

Продължават обиски и разпити, като повече информация за акцията се чака по-късно през днешния ден.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР