Четирима души са задържани от полицията за нанесен побой и

...
Четирима души са задържани от полицията за нанесен побой и
Коментари Харесай

Арестуваха, пребили младеж заради такси

Четирима души са арестувани от полицията за нанесен побой и лишаване на портфейла на 24-годишен юноша. Случката е от преди няколко дни в центъра на града на бул. „ Цар Борис III Обединител “ в 5 сутринта.

Младежът е тръгнал да се качва в таксиметров автомобил, само че предходният клиент към момента не бил слязъл. По този мотив сред двамата избухнал скандал, прерастнал в пердах. Трима от приятелите на слизащия от таксито се намесили и се присъединили в багра над 24-годишния пловдивчанин. Един от тях е лишил и портфейла му.

След медицински обзор е открито, че от получените удари 24-годишният е със междинна телесна щета. При последвалата проверка на сигнала и осъществените голям брой оперативни и издирвателни действия вчера в полицейския арест били задържани нападателите  – мъже на 34, 33 и двама 26-годишни.  

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са импортирани в Районна прокуратура – Пловдив, а днес четиримата са привлечени като обвинени и арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР