Четирима души са ранени при престрелка пред ресторант Nice Guy

...
Четирима души са ранени при престрелка пред ресторант Nice Guy
Коментари Харесай

Застреляха известен рапър след концерт на Джъстин Бийбър

Четирима души са ранени при престрелка пред ресторант " Nice Guy " в Лос Анджелис. Там е имало празненство, след концерт на Джъстин Бийбър. Смята се, че единият от потърпевшите е рапърът Кодак Блек, предадоха международните медии.

Пострадалите са мъже на възраст 60 година, 22 година, 20 година и 19 година, оповестиха от полицията в Лос Анджелис.

Полицейският екип е разкрил двама потърпевши, които били откарани в болница, а другите двама потърпевши сами отишли в болничното заведение. И четиримата ранени са в устойчиво положение.

" TMZ " разгласява видеозаписи в обществените мрежи, в които се вижда по какъв начин Блек театралничи за фотография с няколко души, когато настъпва скандал и сборичкване, а след това се чуват и изстрели. Стрелецът е избягал от местопроизшествието.

Представител на Блек от " Атлантис рекърдс " не отговори на запитването на медиите дали рапарът е ранен.

Сред гостите на празненството, проведено след концерт на Джъстин Бийбър са били Джеф Безос, приятелката му Лорън Санчес, артистът от " Хамилтън " Антъни Рамос и други. На афтърпартито в ресторанта пък са били видяни да влизат Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли Болдуин, Дрейк, Клои Кардашиян и Тоби Макгуайър, Леонардо ди Каприо.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР