Четирима души са пострадали при катастрофа, трима са с опасност

...
Четирима души са пострадали при катастрофа, трима са с опасност
Коментари Харесай

Трима души с опасност за живота след катастрофа на пътя Бяла - Ботевград

Четирима души са потърпевши при злополука, трима са с заплаха за живота. Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Плевен.

На 19 август е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на основен път I-3 Бяла - Ботевград наоколо до отбивка за язовир " Долни Дъбник ". Незабавно са изпратени полицейски екипи.

На място откриват, че лидерът на лек автомобил " Лексус " – 48-годишен от град Силистра на прав пътен сектор при придвижване в посока към град София, подхваща изпреварване на колона от коли. Навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска в лявата задница насрещно движещ се лек автомобил, ръководен от 45-годишен румънски жител. След това " Лексус " продължава придвижването си в насрещната лента и се блъска челно в движещ се зад него различен лек автомобил, също ръководен от румънски лидер – 42-годишен.

При случая има потърпевши. На място е дошъл екип на РСПБЗН – Плевен, който извежда потърпевшите и ги предава на екипа на ЦСМП. Ранените са превозени в ЦСМП - Плевен, където е открито, че с заплаха за живота са българският лидер, както и двама от пасажерите в единия лек автомобил – 38-годишна жена и 11-годишно момче.

Водачът на другия е без заплаха за живота. Четиримата са настанени за лекуване в болнично заведение.

Алкотестовете на тримата водачи са негативни. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР