Четирима души с COVID-19 в област Сливен са починали, съобщиха

...
Четирима души с COVID-19 в област Сливен са починали, съобщиха
Коментари Харесай

4-ма с Covid-19 починаха в Сливен, нови 37 заразени в Качулка

Четирима души с COVID-19 в област Сливен са умряли, оповестиха от Областния спешен щаб. Сред тях са 77-годишен домуващ от Дома за хора с умствена назадничавост " Качулка " с съпътстващи болести, двама поданици на Нова Загора на 77 и 78 години и пациент от община Котел на 82 години.

Общо 37 домуващи в профилираното обществено заведение за мъже и дами с умствена назадничавост населено място " Качулка " са с позитивни проби за COVID-19, като резултатите от проучванията са от последното денонощие. Лечението на инфектираните консуматори ще се прави на място, в изолираност. Към днешна дата инфектираните консуматори са 49. При направените по-рано проучвания на личния състав с PCR-тестове бяха открити 42 заболели лица, измежду които 23 са медицински сестри и санитари.

Общият брой на диагностицираните жителите на област Сливен през последното денонощие възлиза на 58 души. Сред тях има един доктор от Сливен. Няма болни възпитаници. Към момента няма данни за инфектирани учители. 53 от новите случаи са в община Сливен, 4 - в община Нова Загора, 1 - в община Твърдица
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР