Четирима души от едно семейство попаднаха в болницата с различни

...
Четирима души от едно семейство попаднаха в болницата с различни
Коментари Харесай

Бивш затворник наръга жена си в Чирпан, посегна и на синовете си

Четирима души от едно семейство попаднаха в болничното заведение с разнообразни пострадвания при развихрил се скандал в Чирпан минути на разсъмване на 5 февруари. Във очевидно нетрезво положение 40-годишният Господин Р. сграбчил нож и почнал да коли брачната половинка си Кирилка, при което 37-годишната жена припаднала, само че съумяла да извика на помощ синовете си Асен и Гено, оповестява " Телеграф ".
Прочетете още
Двете момчета на по 18 и 19 години в началото пробвали да укротят разбеснелия се татко, само че откакто открили че той дори не ги чува, по-големият Гено създал изстрел със самоделно оръжие, заредено с ловни патрони, при което 12-калибровият заряд едвам не отнесъл китката на изпадналия в амок изрод.

Междувременно, макар пострадването си Господин пробвал да нанесе удар с нож тялото на по-малкия си наследник, само че острието се се отплеснало и се забило в личното му тялото. Сигналът за кървавата вакханалия е бил подаден пет минути след среднощ на 5 февруари, на място незабавно се отзовал екип на районно управление (на МВР) „ Полиция “ - Чирпан. 

Оказана е  била незабавна помощ на ранените,  конфискувани са оръжията и е формирано досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране, който е останал незавършен по независещи причинителя аргументи. В ареста за по 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи са двамата синове, които споделили,  че  не за пръв път, изключително откакто за последно излязъл от пандиза баща им посягал на брачната половинка си, само че този път обстановката били повече от опасна и се принудили да го прострелят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР