Четирима души бяха задържани в Лондон, след като заляха с

...
Четирима души бяха задържани в Лондон, след като заляха с
Коментари Харесай

Украинското знаме оцвети улицата пред руското посолство в Лондон

Четирима души бяха арестувани в Лондон, откакто заляха с багра в цветовете на украинското знаме улицата пред съветското посолство в четвъртък.

Трима мъже и една жена са били задържани по съмнение за нанасяне на вреди и за препятстване на придвижването по пътя в Кенсингтън, заяви Би Би Си.

Снимки демонстрират четиримата облечени в защитни гащеризони да изсипват жълта и синя багра по платната на улицата и по-късно да я разнасят, тъй че да наподоби украинското знаме, заемайки цялата дължина на улицата пред посолския комплекс. се организираха поради митинг с багра в Украйна пред съветското посолство в Лондон
В Лондон протестиращи изляха жълта и синя багра на основния път пред съветското посолство в Кенсингтън.

Снимките демонстрират, че боята се разнася по ширината на пътя, с цел да се сътвори гигантско украинско знаме.

Акцията е дело на група деятели " Водени от магарета ", оповестява Ройтерс. Те спрели придвижването, преди да разпилян повече от 300 литра багра по пътя благодарение на колички и четки, с цел да създадат знамето от 500 квадратни метра.

В изказване на групата се споделя, че " Украйна е самостоятелна страна и народът й има цялостно право на самоопределяне ".

" Наличието на голям украински байрак пред посолството (на съветския президент Владимир Путин) в Лондон ще му припомня за това ", прибавят " Водени от магарета ".

Междувременно две радиостанции в анексирания Крим бяха хакнати и излъчиха послание на ръководителя на украинското разузнаване, в което се споделя, че Киев ще си върне контрола върху окупираните от Русия територии.

Вместо постоянните си стратегии, радиостанциите " Спутник в Крим " и " Вера " излъчиха изказване на Кирило Буданов, както и украинския народен химн.

В мрежата е оповестено и видео със запис на речта, пусната онлайн по радиото, на която се чува и мъж, представящ се като Буданов, който споделя, че всички " предатели " ще бъдат избити.

" За всички патриоти, времето за деяние е пристигнало! Стойте умерено. Ние вървим към вас ", прибавя той, представен от Би Би Си.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР