Четирима души бяха простреляни смъртоносно във Филаделфия в понеделник вечерта.

...
Четирима души бяха простреляни смъртоносно във Филаделфия в понеделник вечерта.
Коментари Харесай

САЩ отбеляза мрачен рекорд по масови стрелби за година, 29-ата взе четири жертви

Четирима души бяха простреляни смъртоносно във Филаделфия в понеделник вечерта. Други четирима са ранени. Всички жертви са мъже. Стрелецът е бил арестуван, в ареста се намира още един човек.

 
Имаме двама души в ареста, единият е стрелецът, за който реагирахме при първите позвънявания. Когато жертвите са били убити, се е появило друго лице, което се е сдобило с оръжие и е дало отговор на огъня на първия стрелец. Опитваме се да изясним има ли връзка сред тях. Открити са общо три огнестрелни оръжия.
Даниел Аутлоу – полицейски комисар от Филаделфия

Поредната демонстрация на принуждение, във Филаделфия, бележи 29-ото всеобщо ликвидиране в Съединени американски щати през 2023 година, демонстрират данни, поддържани от Асошиейтед прес и USA Today в партньорство със Североизточния университет.

До момента страната е станала очевидец на най-големия регистриран брой всеобщи убийства и смъртни случаи за една година.

В неделя двама души бяха убити, а 28, половината от които малолетни – ранени, при пукотевица по време на празненство навън в град Балтимор. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР