Четирима човека са пострадали в зверската катастрофа със загинал в

...
Четирима човека са пострадали в зверската катастрофа със загинал в
Коментари Харесай

Касапница на пътя! Четирима са пострадали в зверската катастрофа със загинал в Монтанско

Четирима индивида са потърпевши в зверската злополука със умрял в Монтанско, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Пътният случай стана през вчерашния ден, към 8.20 часа, на разклона за Боровци, а за нея заяви медията ни.



30-годишен лидер от Белгия при ръководство на лек автомобил БМВ "318 “, с посока на придвижване от Монтана към София, без причина навлязъл в лентата за насрещно придвижване и блъснал с лявата част на возилото си насрещно движещото се "Ауди А4 " с монтанска регистрация. Втората кола била ръководена от 59-годишен монтански гражданин.
При настъпилото произшествие БМВ-то излязло вляво на пътя по посока на придвижването си, а на „ Ауди “-то се откъснала задната дясна гума с джанта, при което автомобилът се завъртял встрани и влезнал странично вляво - в насрещната пътна лента, и почнало да се движи перпендикулярно на оста на пътя в пътната лента за придвижване от Монтана към София. В него се блъска движещ се в същата пътна лента с несъобразена скорост лек автомобил "Мерцедес С 180 " с белгийски рег.номер, ръководен от 57-годишен лидер от Сирия. Вследствие на удара Аудито излиза отвън пътя и остава неподвижен. Мерцедесът се завърта и остава в своята пътна лента.
На място идват профилирани коли на ФСМП Берковица и ЦСМП Монтана. Медицинските чиновници откриват, че лидерът на лекия автомобил "Ауди А 4 " от гр. Монтана е умрял. От лекия автомобил „ Мерцедес С 180 “ са потърпевши лидерът и трима пасажери - жена на 50 година, момче на 15 година и момче на 7 година, всичките от Сирия. Пострадалите са превозени в ЦСМП Монтана. При осъществения обзор е открито, че лидерът и 15-годишното момче са леко ранени, а дамата и 7-годишното дете са тежко ранени, без заплаха за живота. Тежко ранените са настанени за лекуване в МБАЛ Монтана.
Двамата водачи на БМВ-то и Ауди-то са арестувани за 24 часа в полицейския арест на районно управление (на МВР) Берковица. Съставени са им актове по ЗДвП. Направените им проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак "в ", по отношение на член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс в районно управление (на МВР) Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР