Четирима бойци от националния отбор на Българската карате киокушин федерация

...
Четирима бойци от националния отбор на Българската карате киокушин федерация
Коментари Харесай

Четирима българи продължават към полуфиналите на Световното първенство по карате киокушин

Четирима бойци от националния тим на Българската карате киокушин федерация стигнаха до полуфиналите на Световното състезание по бойното изкуство за младежи и девойки, което се организира в Двореца на културата и спорта в морската столица Варна.
 img_9923  1  img_0025  kyo_2315
В категория за 12 и 13-годишни Ивон Тенева и Теодора Попова надвиха над съперничките си и ще се състезават за международни шампионски трофеи на следващия ден, когато ще се проведат полуфиналите и финалите на шампионата. От младежите към финалните борби не престават Миглен Димитров (14/15 години) и Васил Димитров (16/17 години).

Паралелно с полуфиналите и финалите на Световното състезание за младежи и девойки на следващия ден стартират и надпреварите на мъже, дами и ветераните от Европейското състезание. Битките на 8 декември ще стартират 9 часа, а в 17 часа се чака да се организира и церемонията по награждаването на новите международни първенци по карате киокушин.

Шестото намерено международно състезание за младежи и девойки и Второто Европейско за мъже, дами и ветерани се организираот Световния киокушин съюз (KWU), а хазаин е Българската карате киокушин федерация (БККФ).

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР