Четирима български боксьори ще се качат на ринга днес на

...
Четирима български боксьори ще се качат на ринга днес на
Коментари Харесай

Станимира Петрова открива битката за боксовите финали днес

Четирима български боксьори ще се качат на кръга през днешния ден на Европейските игри в гонене на място на край в своите категории. Станимира Петрова, Светлана Каменова, Хавиер Ибаниес и Йордан Морехон към този момент си осигуриха най-малко бронзови оценки, като първите трима завоюваха и квоти за Олимпийските игри в Париж. Всеки от тях обаче е окуражен да извърви оптималния път в Краков.

Честта да открие полуфиналните борби се пада на Станимира Петрова. В категория до 54 кг международната и 3-кратна европейска златна медалистка ще боксира с Чарли Дейвисън (Великобритания). Мачът е от 14:00 часа.

Първа във вечерната сесия ще се изяви и Светлана Каменова. Двукратната международна бронзова медалистка и двукратна европейска вицешампионка ще срещне огромната си съперничка – Ирма Теста (Италия). Мачът в категория до 57 кг е от 19:30 часа.

Час по-късно е и дуелът на Хавиер Ибаниес. В същата категория натурализираният кубинец ще преследва край против Небил Ибрахим (Швеция).

Програмата ще закрие Йордан Морехон. При най-тежките (+92 кг) той ще се изправи против Джъстин Ори (Великобритания). Мачът от 21:45 часа е с двойна тежест, защото с изключение на край носи и квота за Игрите в Париж.

Може да наблюдавате срещите на следния линк: sports/boxing

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР