Четирима българи ще излязат днес на арената на SENSHI 7

...
Четирима българи ще излязат днес на арената на SENSHI 7
Коментари Харесай

Четирима българи излизат за пояси на WAKO PRO на SENSHI 7

Четирима българи ще излязат през днешния ден на арената на SENSHI 7 за трофеи на седмата галавечер от интернационалната верига SENSHI. Тя стартира от 18 часа и ще се излъчва онлайн както у нас, по този начин и в чужбина.

Втора отбрана на Световния пояс на WAKO PRO в кат. 71.8 кг. ще направи капитанът на националния ни тим по кикбокс и международен първенец по кикбокс за експерти Атанас Божилов. Неговият дуел ще бъде 10-ти в бойната карта на SENSHI 7.

Наката ще излезе на кръга срещ сърбина Слободан Мияйлович, който през 2015 година става Световен първенец по кикбокс, през 2016 завоюва и Европейското отличие, бил е 4 пъти и отличник от Световни шампионати.

За Европейските трофеи на WAKO PRO ще се състезават Николай Йоргов, Петър Стойков и Едуард Алексанян . И тримата са измежду най-извените родни бойци у нас.

Световният и Европейски муай тай първенец Петър Стойков ще се бори за Европейския пояс на WAKO PRO в кат.69.1 кг против първеца от WAKO Cup за 2018 година и бронзов медалист от Световно и Европейско състезание на WAKO Богдан Базюк от Украйна .

Претендент за Европейската купа на WAKO PRO до 78.1 кг по разпоредбите К-1 ще бъде Николай Йоргов . Негов конкурент ще бъде Жига Печник от Словения . Родният ни ас е сребърен медалист от международното състезание по муай тай WMF 2019 година и от международното състезание по карате киокушин KWU от 2013 година Освен нееднократен републикански първенец, Йоргов е първенец на Япония за 2011 година и вицесветовен първенец по Шинкен шобу през 2012 година Съперникът му Жига Печник за пръв път ще се качи на кръга на SENSHI. През 2019 година той става Европейски първенец нa WAKO PRO, а през 2017 година става и вице-световен първенец от шампионата на WAKO в Будaпеща в кат. до 75 кг по разпоредбите на К1.

За третия Европейски пояс на WAKO PRO в кат. 81.4 кг ще се бори многократният първенец на България по кикбокс за дилетанти в жанр К-1 и „ лоукик “ Едуард Алексанян против международния първенец на WAKO за 2013 година Любо Ялови от Сърбия .

SENSHI 7 ще се излъчва онлайн за България на Boec.bg, по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, а интернационално ще може да се гледа по американската онлайн телевизия FITE , на Boec.com, Kwunion и Kyokushin karate news.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР