Четирима апаши са задържани от полицията в Пещера вчера.През нощта

...
Четирима апаши са задържани от полицията в Пещера вчера.През нощта
Коментари Харесай

Двама младежи задигнаха салами за 500 лева от склад в Кричим

Четирима апаши са арестувани от полицията в Пещера през вчерашния ден.

През нощта на 10 против 11 май двама мъже проникнали в кафе, намиращо се в брациговското село Козарско, като взломили механизъм на един от прозорците. От там отмъкнали пари и неустановено количество хранителни артикули.

Малко по-късно аналогична кражба била осъществена в завод за тестени произведения, благосъстоятелност на частна компания в същото село. От обекта липсвали пакетирани салами и тестени произведения на стойност от близо 500 лв.. Служителите на Криминална полиция почнали усилена работа и скоро разкрили причинителите. Оказало се, че това са 21-годишен мъж и негов 16-годишен съизвършител, и двамата от Кричим.

Извършителите имат престъпни регистрации и са известни на органите на реда. Продължават оперативните дейности за определяне на тяхната съпричастност и към няколко обири от паркирани коли в селото същата нощ. По случаите са формирани досъдебни производства под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Още една кражба са открили криминалисти от Пазарджик. Те са задържали престъпно проявен мъж направил обир от стара жена.

Престъплението било осъществено нощес към 8 часа на улица в регионалния град. 74-годишна жена била нападната от чужд мъж, който съумял благодарение на физическа мощ да отмъкне дамската и чанта. В нея жертвата носила персоналните си документи, мобилен телефон и сумата от 200 лв..

Жената подала сигнал в полицията, като малко по-късно на същия ден бил арестуван 54-годишен мъж от село Момино село.

Той е престъпно проявен и осъждан. Задържан е за период от 24 часа, по случая се води досъдебно произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР