Четирима американски военнослужещи загинаха, когато самолетът, с който пътуваха, се

...
Четирима американски военнослужещи загинаха, когато самолетът, с който пътуваха, се
Коментари Харесай

Четирима американски войници загинаха в Норвегия

Четирима американски военнослужещи починаха, когато самолетът, с който пътуваха, се разруши по време на учения на НАТО в Норвегия, сподели министър председателят на страната Йонас Гар Стьоре в събота, представен от Си Ен Ен.

" С огромна горест получихме известието, че четирима американски бойци починаха при самолетна злополука нощес ", написа министър председателят в формалният си акаунт в " Туитър "

Те са взели участие в учението на НАТО Cold Response 2022, което се организира в Норвегия, в което заемат присъединяване към 30 000 военнослужещи, 200 самолета и 50 кораба от 27 страни.

Това е най-голямото планувано обучение с присъединяване на войски на НАТО тази година, Маневрите ще разрешат на западните страни да усъвършенстват своите бойни умения в изискванията на студения и недопечен климат на Норвегия, в това число в Арктика, по земя, море и въздух.

Учението ще се организира само на няколкостотин километра от съветската граница и въпреки да е било планувано доста преди нахлуването на Москва в Украйна, в този момент то придобива в допълнение значение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР