Четирикратният шампион от НБА Шакийл О'Нийл сравни характера на легендата

...
Четирикратният шампион от НБА Шакийл О'Нийл сравни характера на легендата
Коментари Харесай

Шак: Всички питат Джордан или ЛеБрон, но забравят за Коби

Четирикратният първенец от НБА Шакийл О'Нийл съпостави характера на легендата Коби Брайънт с този на Майкъл Джордан. Шак съобщи в предаването " After the Dance ", че манталитетът на двамата е съвсем еднакъв.
 Шакийл О'Нийл: Радвам се, че играх против най-великия
" Смятам, че характерът им е съвсем еднакъв. Наистина не съм прекарал доста време с Майкъл, само че виждайки ги по какъв начин печелят трофеи, какво държание показват в основните последни секунди, то мисля, че са равностойни.

Коби към този момент го сподели. Всички се учим от играчите преди нас и вземаме по малко от тях. Исках да бъда като Патрик Юинг на поста и да преобладавам като Уилт Чембърлейн. Единствената разлика е, че Коби имаше телефонните номера и връзка с тези момчета ", изясни Шак.

Шак приказва и за разбирателството сред Коби и Майкъл, а също по този начин означи, че легендата на Лейкърс не получава нужното почитание поради безконечния спор сред Джордан и ЛеБрон.

" Наистина се веселя, че двамата имаха положителни взаимоотношения. Много хора се питат кой е най-великият баскетболист в историята - Джордан или ЛеБрон? Мисля, че би трябвало да уважите Коби и да го добавите в този диалог ", добави О'Нийл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР