Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов почина по време

...
Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов почина по време
Коментари Харесай

Рали шампион почина на тренировка край Шумен

Четирикратният рали първенец на България Мирослав Ангелов умря по време на подготовка на черен път над село в Шуменско, заяви представителят на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи Ася Йорданова.

По-рано през днешния ден в ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен е признат сигнал за зародил случай на макадам над село Тушовица. По време на подготовка във високата част над селото автомобилът на 50-годишния Ангелов и навигатора му Георги Гаджев напуснал трасето след удар в бетонно оборудване. 

42-годишният Гаджев съумял да излезе от колата и извади водача, минути преди да бъде обзет в пламъци. Пилотът е откаран в шуменската болница. 

Той е реанимиран в колата за спешна помощ, само че макар напъните на медиците е умрял в болничното заведение. Навигаторът е прегледан, открита е фрактура на таза му.

Работата по изясняване на събитията към случая продължава, добави Йорданова. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР