Четирикратният победител в рали Дакар“ Карлос Сайнц се оттегли от

...
Четирикратният победител в рали Дакар“ Карлос Сайнц се оттегли от
Коментари Харесай

В крайна сметка – Сайнц приключи участието си в „Дакар“

Четирикратният победител в рали „ Дакар “ Карлос Сайнц се отдръпна от тазгодишното, 45-то издание на конкуренцията.

Матадора имаше тежък случай при започване на вчерашния девети стадий на конкуренцията. След него испанецът бе евакуиран с хеликоптер, само че на път за болничното заведение помоли водача да го върне на мястото на случая.
 Как Матадора съумя да върне хеликоптера? Как Матадора съумя да върне хеликоптера?
В последна сметка той и навигаторът му Лукас Крус приключиха правата, само че в биваката неговият тим Ауди останови, че по колата има прекомерно огромни провали. Това на практика не оставя различен избор за Сайнц, с изключение на той да приключи присъединяване си в конкуренцията.
 Карлос Сайнц се отхвърля от рали “Дакар ”? Карлос Сайнц се отхвърля от рали “Дакар ”?
„ За страдание в днешния случай колата пострада прекомерно съществено и не може да бъде поправена. С голямо страдание ние би трябвало да се откажем от „ Дакар “, само че значимото е, че нищо съществено не се е случило. Благодаря не Лукас и Ауди за свършената работа и отдадеността “, написа Матадора в своя профил в Туитър.

По този метод Ауди губи водещите си две коли в конкуренцията, откакто по-рано и Стефан Петерханзел трябваше да напусне надпреварата. Все отново това не е завършек на ралито за Ауди, защото германците имат още една кола, която се ръководи от някогашния първенец в ДТМ и Световния раликрос Матиас Екстрьом. Шведът обаче е на 27-мо място в генералното класиране, само че повече от 7 часа зад водач Насер Ал-Атия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР