Четирикратната световна шампионка в художествената гимнастика Александра Солдатова в момента

...
Четирикратната световна шампионка в художествената гимнастика Александра Солдатова в момента
Коментари Харесай

Изненада! Солдатова не тренира месеци преди Токио 2020

Четирикратната международна шампионка в художествената гимнастика Александра Солдатова сега не тренира. За това призна самата рускиня в профила си в Instagram, само че побърза да успокои почитателите си, че с нея всичко е наред, само че решенията се взимат в името на нейното здраве.

През предходната година рускинята припадна по време на Световната Чалъндж купа в Портимао и се отхвърли от присъединяване на финалите на два от уредите поради влошено положение. След това Солдатова пропусна и Световното състезание в Баку, за което беше сменена от Екатерина Селезньова.

View this post on Instagram
A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on Jan 6, 2020 at 6:13am PST

“Получавам доста известия от вас в символ на поддръжка и всяко от тях чета на драго сърце. Искам да ви уверя, че съм добре и няма за какво да се притеснявате за мен. Преминавам през интервал на възобновяване, пробвам се да си почивам повече и да бъда със фамилията си. Към сегашния миг не упражнявам и всички решения, които вземаме са в интерес на здравето. Време е за рестарт и положително възобновяване, тъй че желая да се насладя на всеки миг. Желая и на вас да си починете добре при започване на годината”, написа Солдатова в профила си в Instagram.

View this post on Instagram
A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on Jan 2, 2020 at 8:30am PST
Преди няколко дни тя разгласява и фотография с кънки, на която несъмнено наподобява доста щастлива.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР