Четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика от Рио де Жанейро

...
Четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика от Рио де Жанейро
Коментари Харесай

Олимпийска шампионка: Бях жертва на сексуален тормоз

Четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика от Рио де Жанейро - Симон Байлс, разкри, че е била жертва на полово принуждение от страна на някогашния доктор на националния тим на Съединени американски щати - Лари Насар.

20-годишната Байлс, която има и 10 международни трофеи в сбирката си, е следващата спортистка, която твърди, че здравното лице се е възползвал от нея, до момента в който е била част от националния тим.

Със известие в обществените мрежи гимнастичката съобщи, че отношението от Насар е било показано като "специално отношение ".

"Аз съм една от многото претърпели похищенията на Лари Насар. Надявам се, че ще ми повярвате, когато споделям, че за мен бе доста по-трудно да изрека на глас тези думи, в сравнение с да ги изложа в този момент документално. Не е обикновено да получаваш сходно отношение от приближен физиотерапевт на тима и да би трябвало да го наричаш "специално " внимание. Това държание е изцяло недопустимо, непоносимо и обидно, изключително когато идва от някого, на който ми е КАЗАНО да имам вяра. Дали бях прекомерно наивна? Беше ли всичко по моя виновност? Сега към този момент знам отговорите на тези въпроси. Не! Не, не беше моя виновността. Не, аз няма и не би трябвало да нося виновността, която е на Лари Насар ", написа Байлс.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР