Четиригодишно дете от Австралия е преродената Лейди Даяна (Лейди Ди),

...
Четиригодишно дете от Австралия е преродената Лейди Даяна (Лейди Ди),
Коментари Харесай

Страховито! Дете твърди, че е преродената принцеса Даяна

Четиригодишно дете от Австралия е преродената Лейди Даяна (Лейди Ди), написа английският таблоид Дейли Мирър.

Според журналиста от Зеления континент Дейвид Кембъл неговият наследник Уилям е реинкарнация на някогашната брачна половинка на английския престолонаследник принц Чарлс. " Моето момче ми споделя такива неща за живота и кончината аристократката, които и аз не знам ", е разказал мъжът. " Били постоянно сочи снимка на Даяна и ми споделя: това съм аз, когато бях принцеса ", е показал той.

Мъжът добавя по какъв начин детето му е разказвало за своя брат Джон. " Той е единственото дете в нашето семейство ", е траял журналистът. Изданието напомни, че Лейди Ди е имала по-голям брат със същото име, умрял преди тя да се роди.

" Били също назовава синовете на Даяна и Чарлс – Принц Уилям и Принц Хари моите момчета ", е разказал Кембъл.

" Децата постоянно имат мечти, само че от едно изявление на Били ме побиха тръпки. " Чух сирени и внезапно престанах да съм принцеса ", сподели веднъж синът ми ", показал е още разтресеният помощник на медията в Канбера.

Лейди Даяна загинаа на 31 август 1997 година в Париж в автомобилна злополука при опит да се отърве от фотографи, преследващи нея и нейния ухажор - арабския милиардер Доди ал Файед. Тя бе омъжена за Чарлс от 1981 до 1996 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР