Четиригодишният принц Луи стана хит в интернет още веднъж преди

...
Четиригодишният принц Луи стана хит в интернет още веднъж преди
Коментари Харесай

Хит в мрежата: 4-годишният принц Луи трогна всички с жест къ...

Четиригодишният принц Луи стана шлагер в интернет още един път преди 2022 година да си е отишла.

Най-малкото дете на принца и принцесата на Уелс  направи коледния си дебют в Сандрингам, Норфолк, като се причисли към родителите си и още членове на кралското семейство за годишната празнична разходка след утринната празнична работа. И до момента в който фотоси от появяването бяха публикувани още същия ден,  един прикрит миг обиколи обществените медии дни по-късно .
 
Видеоклип от събитието демонстрира по какъв начин Луи изостава по време на разходката. В един миг обаче той се затичва, с цел да доближи групата, и се насочва към сестра си.  След като извиква „ Шарлот! “, той ѝ подава букет цветя , а жестът бива посрещан от въодушевени възгласи измежду събралата се навалица. Клипът може да видите тук:

Традицията за поява измежду поданиците в Сандрингам беше прекратена през последните няколко години поради пандемията от ковид.  Тазгодишната коледна поява беше първата без кралица Елизабет Втора .

За събитието Луи и Шарлот носеха идентичен модел палта. Докато това на дребни принц беше в тъмносин цвят, единствената щерка на Кейт и Уилям облече бургундско алено.

По-рано тази година брат и сестра още веднъж споделиха занимателен миг , пристигайки един до различен на празненствата по случай Платинения празник на кралица Елизабет през юни. В същия ден Луи притегли погледите с реакциите си към самолетите на Британските военновъздушни сили, прелитащи над Бъкингам, а по-късно и с силата си в публиката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР