Четиридесет и седем души бяха затрупани, когато свлачище удари отдалечена

...
Четиридесет и седем души бяха затрупани, когато свлачище удари отдалечена
Коментари Харесай

Десетки са в неизвестност, след като свлачище удари югозападната провинция Юнан в Китай

Четиридесет и седем души бяха затрупани, когато свлачище удари отдалечена и планинска част на югозападен Китай в понеделник, оповестиха държавните медии.

Свлачището се е случило в 5:51 сутринта (2151 GMT неделя) в окръг Zhenxiong, провинция Юнан, заяви държавната новинарска организация Xinhua, като се базира на локалните управляващи.

Държавната телевизия CCTV сподели, че към 18 семейства са били затрупани от свлачището, и че повече от 200 души са били " незабавно евакуирани " от региона.

Властите са почнали незабавна реакция, включваща над 200 спасители, както и десетки пожарни коли и друго съоръжение, съгласно CCTV.

Кадрите са споделени на обществените медии от локален ефирен оператор демонстрираха чиновници на незабавна помощ в оранжеви гащеризони и каски, образуващи редици пред пожарната, до момента в който снежинките се въртяха във въздуха.

Други изображения демонстрират по какъв начин спасители ровят през извисяващи се купчини срутена зидария, в която можеха да се видят няколко персонални движимости...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР