Четиридесет и девет годишният диджей Ерик Морило, прочул се с

...
Четиридесет и девет годишният диджей Ерик Морило, прочул се с
Коментари Харесай

Прочут диджей открит мъртъв преди дело за сексуален тормоз

Четиридесет и девет годишният диджей Ерик Морило, прочул се с хитовото парче I Like To Move It от 90-те години на предишния век, е открит мъртъв в дома си в Маями бийч, Флорида, написа "Монитор ".

Полицията се е отзовала на сигнал, подаден на телефон 911 във вторник сутринта. Изпратените на мястото детективи не са разкрили признаци за насилствена гибел. От правосъдна медицина ще проверяват аргументите за кончината на диджея.

Морило е открит мъртъв броени дни преди предстоящото му явяване в съда по обвинявания в полово посягане.

Роден през 1971 година в Ню Йорк и израснал сред Колумбия и Ню Джърси, Ерик Морило става прочут под псевдонима Рийл Ту Рийл, под който основава шлагера I Like to Move It през 1993 година Песента е плод на съдействието му с артиста от Тринидад Мед Стънтмен, роден Марк Куоши, и се трансформира в знаково евроденс парче с рага вокали - поджанр на денсхол и реге.

Мегахитът от 90-те години на предишния век беше "възроден " през 2005 година с помощта на анимацията "Мадагаскар ".

През годините Ерик Морило се изявява сполучливо като диджей под разнообразни псевдоними. Изпълнителят е прочут с приноса си към жанра хаус.

Морило трябваше да се яви в съда в петък. Въпреки че в началото отхвърляше отправените му от жена обвинявания в полово посягане, диджеят се съобщи, откакто резултатите от направени проби откриха подобие с негова ДНК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР