Четири столични квартала са без парно и топла вода заради

...
Четири столични квартала са без парно и топла вода заради
Коментари Харесай

Няколко столични квартала на сухо и студено след урагана

Четири столични квартала са без парно и топла вода поради повреда на основен топлопровод. Това са жилищните комплекси " Яворов ", " Гео Милев ", " Редута " и част от " Слатина ". От " Топлофикация-София " твърдят, че ще се работи до премахване на казуса, само че не поемат ангажимент, че това ще се случи в границите на днешния ден. Възстановено е електрозахранването на всички места в Благоевградска и Софийска област, което беше прекратено поради бурния вятър. Това оповестиха от електроразпределителното сдружение в Западна България - ЧЕЗ. На места към момента е допустимо подаване на по-ниско напрежение, само че става дума за обособени къщи, заяви Борислава Луканова от сдружението.

5 екипа на Столична община не престават да работят по премахване на следствията от бурята, заяви за " Хоризонт " шефът на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита “ Красимир Димитров. 28 са сигналите от жители за зародили проблеми:

Повечето са за паднали дървета, изкоренени от бурята. В " Младост ", " Симеоново " остават регионите без ток, в " Гео Милев ", " Малинова котловина ", в " Нови Искър ", в регион " Витоша " също имаше, само че сега последователно се отстраняват - сподели Красимир Димитров от Столична община.

Жълт код за евентуално рисково време е разгласен за Югоизточна България. Предупреждението за мощен вятър и значителни превалявания важи за областите Кърджали, Хасково, Ямбол и Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР