Четири разбеснели се дами спретнаха див екшън заради женен мъж

...
Четири разбеснели се дами спретнаха див екшън заради женен мъж
Коментари Харесай

Див екшън заради женен мъж: Четири жени се млатиха полуголи

Четири разбеснели се дами спретнаха див екшън поради женен мъж пред очите на ошашавени туристи и още по-стреснати служители на реда. Те се нахвърлиха полуголи една против друга в кървава борба за сърцето на семеен Дон Жуан в първокласен хотел в Лас Вегас.

Градът, който е виждал всичко, този път се изуми от експанзията на биячките, които дори полицията едвам разтърва. Според формалната информация, 24-годишната Даниел Пертусиело и 29-годишната Аманда Коладо са се сбили с други две дами, в казиното на хотел Win Las Vegas.

 

Баталните подиуми се разразили измежду бял ден – малко преди 18:00 часа. Затова не е ясно за какво някои от дамите са си напряко голи – по нищожни гащи и комбинезони.Ченгетата са се видели в знамение, до момента в който разплетат змийското кълбо от разбеснелите се любовчийки. Боят привлякъл вниманието на другояче привикналите с всичко посетители на паметния град. Някои дори го зансели и видеото стана шлагер в обществените мрежи.

Според отчета на полицията, сбиването е почнала ядосаната съпруга-рогоноска, която атакува любовницата на брачна половинка си, която пък е била в града на
хазарта със своя другарка. От същия отчет излиза наяве,че лъганата брачна половинка довела на помощ в борбата своя другарка. Така се заформило карето побойнички. В ожесточената борба се размятат голи крайници, къси поли и прашки. Нападението е станало покрай тоалетните и от засада, настояват потърпевшите, написа " Телеграф ". 

Междувременно, дамите Пертусиело и Коладо са получили обвинявания за безчинство, само че другите две се скатали и когато полицията ги е потърсила за разпит, стаите им били освободени, а от тях нямало и диря. Любопитното е, че по времето, когато е бил разделян сред биткаджийките, виновникът за това не е бил в града. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР