Четири противопожарни автомобила и служители на РДПБЗН - Пловдив са

...
Четири противопожарни автомобила и служители на РДПБЗН - Пловдив са
Коментари Харесай

Пожар в къща погуби живота на самотно живеещ от с. Бачково

Четири противопожарни автомобила и чиновници на РДПБЗН - Пловдив са били изпратени към 04:20 ч. тази заран на сигнал за пожар в къща в асеновградското село Бачково. От огъня жилищната постройка с паянтова структура се е срутила.
Според информация на съседи, тя е била населявана от самотно живеещ мъж на към 50 година, който в началото не е бил открит. Три екипа от пожарникари продължиха да разчистват терена до обяд. На място бяха изпратени и полицейски чиновници.
 Руски лекари оперирали до момента в който в болничното заведение бушувал пожар Руски лекари оперирали до момента в който в болничното заведение бушувал пожар
Медицински екип в съветска болница приключи сполучливо интервенция на сърце на пациент, до момента в който пожарникарите се бориха, с цел да овладеят сериозен п...
В ранния следобяд през днешния ден е завършила работата на пожарникарите и е намерено тялото на 51-годишния жител на опожарената къща. По случая е формирано досъдебно произвеждане, като все още не са ясни аргументите за.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР