Четири pомчета cмляxа от бой yечник за ĸеф във вторник

...
Четири pомчета cмляxа от бой yечник за ĸеф във вторник
Коментари Харесай

Ромчета смляха от бой ученик за кеф до дома му

Четири pомчета cмляxа от пердах yечник за ĸеф във вторник в cтоличния кв. "Люлин ", cъобщи в "Телеграф ". Близки на пpебития Д. са пyбликyвали фотография на смляното момче във фейcбyк. Той е откаран в болница с разрушено лице, само че четиримата побойници са на независимост. Все още няма задъpжани за побоя.
Това е следващото нахлуване на роми, откакто през вчерашния ден стана ясно, че жена от Айтос и мъжа й са нападнали и били служител на реда.
Почти през целия ден през вчерашния ден 12-годишното момче и майка му Катерина прекарали в 9-о РПУ, където дали показания за случая и пуснали тъжба.
Шестокласникът Д. се прибирал от учебно заведение във вторник. В междублоковото пространство бил атакуван от четири ромчета. Първоначално му подвиквали и предизвикали, само че детето ги отминало. Това озлобило още повече момчетата и те се втурнали след него. За броени минути съумели да му разбият носа и устата. След като видели, че Д. е целият в кръв, се стреснали и избягали.
"Това се е случило през вчерашния ден на едно дванадесетгодишно дете, пребито брутално от трима "интегрирани " и "социално слаби " момчета. Побоят станал в "Люлин " 4 против общежитията. Детето е наследник на моя другарка, само че можеше да е моето или вашето...Детето се е прибирало от учебно заведение и не е желало да беседва с тях, просто ги е подминало, без да дава отговор на въпросите им. Къде е законът!? ", написа във Facebook близка на пострадалото семейство жена.
Първоначално Д. помислил, че са го ограбили, само че открил, че телефонът си е у него. Излиза, че е бил пребит просто по този начин, за наслаждение, разясниха проверяващи. Детето било отведено в "Пирогов ", където майката видяла още едно пребито момченце, за което схванала, че 6-и микрорайон. На другото дете откраднали колелото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР