Четири пътни надлеза над жп линиите ще бъдат изградени над

...
Четири пътни надлеза над жп линиите ще бъдат изградени над
Коментари Харесай

Изграждат пътни надлези над жп линиите в три пловдивски села за 20 млн. лева

Четири пътни надлеза над жп линиите ще бъдат построени над жп линиите в три пловдивски села по плана за Рехабилитация на железопътната линия Пловдив–Бургас, Фаза 2 ”.  От НКЖИ са пуснали  социална поръчка за 28 млн. лв. без Данък добавена стойност за построяването на общо 6 пътни надлеза в два жп сектора -  участъци Скутаре-Оризово и Завой-Церковски.
Прочетете още
Поръчката е разграничена на 6 обособени позиции, като четири от тях са за надлези в Пловдивска област. Първият от тях ще бъде построен в междугарието Скутаре-Маноле и е индикативна стойност от 4,6 млн. лв..

Другият е в региона на гара Маноле и ще коства 4,8 млн. лв..  Третият е за пътна връзка над жп линиите на гара Белозем за 5  млн. лв.. Близо същата сума е и за оборудване в междугарието Белозем – Оризово.

Другите две пътни надлеза са за гара Завой и гара Церковски надлежно за 3,8 млн. и 5,1 млн. лв..

По всяка обособена позиция се планува: правене на механически план и осъществяване на всички нужни действия за издаване на позволение за градеж, правене на работен план, както и осъществяване на строително-монтажни работи за осъществяване на задачите на съответния контракт. Срокът, в който би трябвало да се извършат всички действия е до 370 дни.

Оферти ще се одобряват до края на февруари, като компаниите ще бъдат класирани по критерии 60% цена, 20% организация на придвижването без спиране на прекосяването на влакове и 20% качество и период на дейностите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР