Четири от жените в червения отбор ще се борят за

...
Четири от жените в червения отбор ще се борят за
Коментари Харесай

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Четири от дамите в аления тим ще се борят за мястото си в Кухнята на Ада в епизода на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA. Брокерката Симона, занимание готвачът Полина, ресторантьорката Чимидова и професионалната сладкарка Стефани, които се показаха най-слабо предходната седмица, ще се изправят против четирима нови топ кулинари. Новодошлите имат доста опит в кухнята, а измежду тях има такива, които са готвили за сър Антъни Хопкинс и Дейвид Бекъм.

Оранжевите престилки и новите готвачи ще готвят с безмесни артикули за особено звездно жури. До началник Виктор Ангелов ще седнат постоянно откровеният Димитър Ковачев - Фънки и атрактивната Славена Вътова, които ще правят оценка представянето на кулинарите. Фънки, чиято запазена марка е да взема страха на претендентите за популярност, ще би трябвало да дегустира вегетариански ястия. Най-зле представилите се ще изоставен надпреварата за 100 000 лв..

Ще съумеят ли новите опитни готвачи да надвият Симона, Полина, Чемидова и Стефани? Кой ще се раздели с фантазията да бъде идващия победител в Кухнята на Ада? И ще стане ли Фънки вегетарианец? Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - довечера от 20:00 по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР