Четири нови устройства от най-високия клас на Samsung вече могат

...
Четири нови устройства от най-високия клас на Samsung вече могат
Коментари Харесай

Моделите от серията Samsung Galaxy S21 и S20 Ultra вече работят в 5G мрежата на А1

Четири нови устройства от най-високия клас на Samsung към този момент могат да се свързват с 5G мрежата на. Флагманите от серията S21, както и миналогодишната звезда S20 Ultra, получиха нов ъпдейт на софтуера от корейския производител, който им разрешава да употребяват 5G мрежата на А1.
Интеграцията на тези устройства бе предстояща с неспокойствие от феновете на марката Samsung. С това моделите на компанията, които работят в 5G мрежата на А1, стават общо осем, като има оферти както във високия, по този начин и в междинния и бюджетния ценови класове.
 А1 пусна нов мобилен проект с неограничени минути и мегабайти без предел на оптималната скорост в България и Европейски Съюз за 34.99 на месец А1 пусна нов мобилен проект с неограничени минути и мегабайти без предел на оптималната скорост в България и Европейски Съюз за 34.99 на месец
A1 показа нов мобилен проект A1 Unlimited, който включва безкрайни минути, неограничени мегабайти без предел на оптималната скорост и...
Серията S21 включва три модела: по-компактния, както и флагманите и. Oсвен по размерите си, трите устройства се разграничават и по камерите си. Докато моделите Galaxy S21 и S21+ разчитат на тройна съществена камера, сама по себе си доста прецизна, Galaxy S21 Ultra изпъква с четири обособени обектива, най-големият от които има 108 мегапиксела. Не е пресилено да се каже, че и с трите устройства потребителите получават опцията да се почувстват като професионални фотографи.

Нещото, което сплотява и трите модела, е новият мощен 8-ядрен процесор Exynos 2100. Именно той им разрешава да употребяват 5G мрежата на А1 и да обработват големия поток от данни, който идва с гигабитовите скорости на мрежата. Не по-малко значимо – и трите модела идват в комплект с автентично зарядно Samsung Travel Adapter 25W, в случай че бъдат закупени от А1.
Миналогодишният флагман също се причислява към 5G устройствата, които са интегрирани към същинската 5G мрежа. Със своя 6,9-инчов екран и 108-мегапикселова съществена камера, на външен тип той не отстъпва по нищо на тазгодишните модели. В него е прикрит процесор Exynos 990, който е задоволително мощен, с цел да се оправи освен с 5G, само че и с мултитаскинг с доста приложения.
 A1 прибавя нов наличен 5G модел към своето портфолио - TCL 20 5G A1 прибавя нов наличен 5G модел към своето портфолио - TCL 20 5G
А1 прибавя нов 5G смарт телефон към възходящия лист от съвместими устройства със своята мрежа от пето потомство. За пръв път това е модел...
Мрежата на към този момент остава единствената, която работи с съоръжение и честоти, предопределени за мрежите от пето потомство и предлага скорости, които доближат над 1 000 Mbps. 5G покритието също нараства с бързи темпове, като през март 2021 покритието е в  75 града и курорта в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР