Четири нидерландски компании и осем души са осъдени за нарушаване

...
Четири нидерландски компании и осем души са осъдени за нарушаване
Коментари Харесай

Осъдиха 8 души и 4 фирми в Нидерландия заради участие в строежа на Кримския мост

Четири нидерландски компании и осем души са наказани за нарушение на глобите на Европейския съюз против Русия. В интервала 2014 - 2017 година те са направили дейности, посредством които са помогнали на Русия да построи Кримския мост, се показва в изказване на нидерландската прокуратура, представено от Ройтерс, цитира Българска телеграфна агенция.

Осемте физически лица са наказани на общественополезен труд от 20 до 60 часа, до момента в който на фирмите са наложени санкции на обща стойност 160 000 евро (169 000 долара).

Участващите компании са доставили машини и елементи и са дали разнообразни услуги за построяването на 19-километровия мост, минаващ през Керченския пролив, оповестиха още нидерландските проверяващи.

„ Кримският мост е издигнат частично с помощта на потреблението на нидерландски познания и опит “, написа още в изказването.

С осъществяването на санкционните нарушавания една от компаниите се е облагодетелствала от доставката на артикули и услуги, попадащи под санкционния режим. Незаконно добитата полза е в размер на 71 330 евро и е иззета от нидерландските управляващи.

Имената на забърканите компании обаче не се показват.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР