Четири месеца след първите аварии във водопреносната мрежа в Перник

...
Четири месеца след първите аварии във водопреносната мрежа в Перник
Коментари Харесай

ГЕРБ видя саботаж в зачестили от септември аварии в Перник

Четири месеца след първите повреди във водопреносната мрежа в Перник ГЕРБ видя бойкот в това, че " някой
простъпка или без да желае " повишил налягането от 4 атмосфери на 7 и по този начин месец-два преди изборите почнали повреди по улиците. Тази теза застъпва в днешно изявление за " Труд " Красимир Велчев, зам.- ръководител на парламентарната група на ГЕРБ и водач за района.

Според Велчев митингите в Перник почнали откакто държавното управление към този момент е взело всички ограничения за справяне със обстановката - ремонт на пречиствателната станция и създаване на нов магистрален тръбопровод. С ангажимента, че хората имат право да стачкуват, той дефинира митингите като " инсценирани " и " политически използвани по най-циничен метод " като посочва имената на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и някогашния омбудсман Мая Манолова.

Тези саботажи са опит за напън върху премиера Бойко Борисов да подаде оставка, счита Велчев, само че твърди, че за трети път това няма да стане, не тъй като се е вкопчил във властта, а тъй като не може да разреши да се стигне до оставки и пари за нови избори при тази добра работа в страната.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Водната рецесия в Перник (85)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР