Четири месеца след назначението си за наставник на ЦСКА -

...
Четири месеца след назначението си за наставник на ЦСКА -
Коментари Харесай

Стойчо пред Сектор Г: Предпочитам аз да пострадам, но не и ЦСКА!

Четири месеца след назначението си за ментор на ЦСКА - Стойчо Младенов приказва в подкаст на " армейски " почитатели за всичко по-интересно в " аления " отбор и българския футбол като цяло. Ето най-важното от неговите думи пред Трибуна " Сектор Г ":

За положението на ЦСКА:

" ЦСКА е повече надалеч, в сравнение с близо до това, което би трябвало да представляваме. Половината път е изминат. ЦСКА би трябвало да има футболисти с огромни качества. Имаме добра основа. През зимния и летния трансферен прозорец ще бъдем доста деликатни.
 ЦСКА се връща в София след мача в Норвегия
ЦСКА се връща в София след мача в Норвегия

Няма да остава във Варна

Няма да се откажа от Вилдсхут. Феновете би трябвало да бъдат спокойни. Той е част от ядрото, на което ще разчитаме. Изключителен като футболист. Със мощни самостоятелни качества и е умел. В момента е в игрова дупка, от която би трябвало да излезе с моя поддръжката и такава от почитателите. Трябва му един гол. Има класа. Ще забележим освен на него, само че и на другите силата след зимната подготовка. Много пъти съм приказвал за нарушената подготовка. През три дни са мачовете и нямаме време да работим.

На Чатакович и Варела би трябвало да се даде повече късмет, само че времето не ни доближава. Варела два пъти се контузва от моето идване. Тъкмо набере скорост и се връща обратно. Баи се контузва четири пъти.
 Стойчо мина Любо в ЦСКА
Стойчо мина Любо в ЦСКА

По престой отпред на клуба

Лам, Мухар, Метс и Калоян Кръстев ги приветствам след всеки мач. Хвърлихме ги в борба още в първия ден, нямаха време за акомодация, само че са сполучливи.

Никога не съм спирал да проследявам наши фрагменти. Винаги, когато съм работил в ЦСКА, съм привличал 4,5,6 състезатели от школата. На доста от тях съм дал късмет.

Всеки може да пояснява както си желае, само че когато взимаме решение 99% от решенията са ни точни и правилни. Категорично, аз съм индивидът, който най-добре знае положението на всеки един играч - кой може да изкара 30, 60 минути? Дали Жеферсон ще бъде по-успешен като ляв бек или отбранителен халф. В този миг Жеферсон е един от най-хубавите отбранителни халфове в Европа, статистиката го демонстрира. Не желая да влизам в дискусия с всеки един почитател. Не се преценявам с мнението на безусловно никой ".
 Програмата на ЦСКА тази седмица
Програмата на ЦСКА тази седмица

Вижте я тук

За предходните си престои на " Армията ", отношението към клуба и за това, че ще написа книга:

" По цивилизовани са офанзивите. Нищо не се е трансформирало. Само, че по-хитро и цивилизовано се работи. Ще пиша книга. Там, бъдете сигурни, че ще опиша безусловно всичко. Едно към едно. Защото този интервал заслужава книга. Хората би трябвало да са изцяло наясно какво се случи.

Темата за комисионите? За кой ли път ще го кажа, че циркулира, тъй като тъкмо по този начин трябваше да постъпят избраните хора, с цел да насочат обществеността към това. Опитваха се да ме уязвят, тъй като " Титаните " правеха това, което не им е работа. Разбирахме на представянето на тима, че даден футболист има контракт с ЦСКА.

Отидох при Митко Борисов и му споделих: " ето ми всички банкови сметки. Гледайте! Ако откриеш някъде сметка, която не съм я показал, упрекна ме в каквото искаш ". Който желае - да проверява. И през днешния ден съм подготвен да дам всички банкови сметки. Нямам никакви терзания. Ако са ми превели 10 000, да кажат в коя сметка, с цел да ги изтегля. Защото тогава 10 месеца не бях получавал заплата.
 ЦСКА с най-силен старт на сезона, откогато се завърна в елита
ЦСКА с най-силен старт на сезона, откогато се завърна в елита

" Червените " имат 29 точки след 12 мача за състезание

И индивида, който заплати тези заплати, е Гриша Ганчев. Той ли би трябвало да ги заплаща? "

За ФК ЦСКА 1948:

" Проектът 48? Всички знаем какъв е плана и по тази причина не му обръщам внимание. Никакво внимание. Даже не го загатвам. Защо би трябвало да им подвигаме имиджа и чуваемостта? Трябва да подхождаме снизходително.

Апелирам да не се занимаваме с тях. Няма смисъл. Кои са и каква история имат, с цел да им отдаваме тази значителност? Даже не ги и помня ".
 Арда - обичаната жертва на Овена
Арда - обичаната жертва на Овена

Кайседо с 4 гола против този противник

За Левски и Лудогорец:

" Предпочитам аз да пострадам, само че не и ЦСКА. Помните 2002-2003 година каква офанзива ни организираха. За да отклоня вниманието от футболистите, излязох на амбразурата и споделих, че си ги поставям на... Всички започнаха да бълват против мен, оставиха футболистите на мира и станахме първенци.

Сега обстановката не е същата както преди 5-6 години. Много неща съзнателно се трансформираха и то в ущърб на ЦСКА. Защото ЦСКА е камшик за доста хора. Имаме доста мощни врагове през последните 15 години. И по времето на Томов, и при Васил Божков. Да не ги загатвам всичките. ЦСКА си имаше своите проблеми от най-високо равнище. Но благодарение на почитателите ще преодолеем всичко.

Не желая да неистина никого. Моят екип е очевидец какво е ставало преди време и какво става в този момент.
 Младенов на почивката с Арда: ЦСКА да не ви е сиропиталище!
Младенов на почивката с Арда: ЦСКА да не ви е сиропиталище!

Последва поврат през втората част

Като споделих диерктивата, някой повярва ли ми? Побеждавахме, само че бяхме зле. Излязох и споделих, че ЦСКА е зле, само че всички " не, не е зле. Трябва да ставаме европейски първенци, да спечелим шампионската лига ". С какво?

Ако се наложи да бъда нападателен - ще бъда нападателен в името на ЦСКА. Ако се наложи да водим война, стоя пред вас, алената войска, и водиме война против всеки, нямам никакви съмнения. С тези четири букви съм израсъл и с тях ще си отида.

Но желая ЦСКА още веднъж да е подобен, какъвто постоянно е бил - палач на първенци. Да бъде още веднъж първенец, да участваме в Шампионската лига. Знаем, че са също огромна войска против нас - Делиормана. Знаем го. Подкрепа на страната, поддръжка на федерация. На всичко имат поддръжка.
 Стойчо Младенов: Имаме огромна войска против себе си в лицето на Делиормана, който е подкрепян от федерацията
Стойчо Младенов: Имаме огромна войска против себе си в лицето на Делиормана, който е подкрепян от федерацията

Дадоха им един път 48 милиона, различен път 30 милиона, разяснява експертът

На нас ни търсят всеки месец наеми. На тях им дадоха един път 48 милиона, различен път 30 милиона... На нас по кое време някой ще даде? На сините им направиха стадион. Щели да връщат милиони от продажбата на билетчета. Как ще връщат тези милиони? Кой мислите, че в този момент им оказва помощ?! Същите хора. А същите тези хора работят срещу ЦСКА. Искат да ни затрият и да няма ЦСКА. Има инструкция и тя е на 100% успеваема. Не на вятъра я споделих, знаех какво приказвам. Нещата са такива. Съсипаха ни.

Питам Борислав Михайлов: когато ни лишиха лиценза за Европа, прати ли едно писмо, един имейл или факс до ЦСКА, в който да предупредиш за това, което може да се случи? Не ".
 Амос Юга се опази от картон, стартира титуляр против Лудогорец
Амос Юга се опази от картон, стартира титуляр против Лудогорец

Още двама от " армейците " са застрашени с наказание
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР