Четири месеца след като премиерът Бойко Борисов издаде, че зам.-министърът

...
Четири месеца след като премиерът Бойко Борисов издаде, че зам.-министърът
Коментари Харесай

Николай Нанков показа годеницата си Елена на Великден по заповед на Бойко

Четири месеца откакто министър председателят Бойко Борисов издаде, че зам.-министърът на регионалнота развиване Николай Нанков ще вдигне женитба през май, бъдещият жених най-накрая сподели годеницата си. Той разгласява във фейсбук профила си фотография с нея, посредством която честити Великден на приятелите си.

„ Уикенд “ научи, че Борисов от дълго време насърчил Нанков да се покаже обществено с приятелката си и да не я крие, тъй като медиите по този начин или другояче ще се доберат до нея. „ Моят първи софийски Великден е в синьо. Синьо като небето, синьо като морето, като моя тим. Синьото е знак на величието Господне, на вярата, на копнежа, на мъдростта и разсъдъка. Това е моят тазгодишен ден на Възкресението. Какво му би трябвало повече на човек на този свят празник? Една усмивка и доста Любов! “, написа някогашният строителен министър и сегашен заместник-министър.

От постовете на 36-годишния Николай Нанков от последните дни се схваща, че той е останал за първи път в столицата за Великден, вместо да отиде в родното си Априлци. „ За пръв път на този свят ден не съм в Априлци. И съм извънредно обезпокоен за града, за приятелите си и за най-близките ми хора там. Защото въпреки да съблюдават към този момент повече от месец рестриктивните мерки, наложени от изключителното състояние, здравето им е на карта. Хора, които нямат културата и съзнанието, че са част от общественост, които не са привикнали да съблюдават разпоредбите, само че в живота постоянно отговорен им е някой различен, са „ окупирали ” това най-райско за мен място. И с безпардонното си държание към органите на реда и управляващите са опасност за локалните. Оставам с вярата, че разсъдъкът ще надделее и неканените сега посетители на Априлци ще се съобразят с разпорежданията и ще преустановят разходките си, ще носят персонални защитни средства и ще съблюдават напътствията за физическа отдалеченост “, показа възмущението си зам.-министърът.
Ергенът Нанков настойчиво крие името на гаджето, само че в последна сметка стана ясно, че той има сантиментална връзка с Елена Димитрова от Велико Търново. Бъдещата младоженка е на 24 години и е с 12 години по-млада от зам.-министъра. Зa крacивaтa Eлeнa ce знae, чe e зaвършилa мaтeмaтичecкaтa гимнaзия в cтaрaтa cтoлицa, пocлe прoдължилa oбразованието cи в унивeрcитeтa в Бирмингaм, Англия, където е приключила право.
Любoпитнa пoдрoбнocт e, чe булкaтa нa Нaнкoв cъщo имa връзкa c пoлитикaтa, зaщoтo нeйният бaщa и бъдeщ тъcт нa зaм.-миниcтърa e някогашният дeпутaт oт НДCВ Влaдимир Димитрoв, кoйтo към крaя нa цaрcкия мaндaт минa в рeдицитe нa „ Нoвoтo врeмe “. Дядo ѝ пък e cрeд cлaвнитe рeктoри нa Вeликoтърнoвcкия унивeрcитeт.

Пръв, чe Никoлaй Нaнкoв cтягa cвaтбa, издaдe Бoйкo Бoриcoв в края на декември 2019 година, дoкaтo двaмaтa бяхa нa пoрeднa инcпeкция крaй язoвир „ Cтудeнa “. Във видеото, което министър председателят пусна тогава във фейсбук, се чува по какъв начин при идването си при кметовете от района на Смолян Борисов им споделя, че минали през Асеновград. Там финансовият министър Владислав Горанов му обяснил, че в града е фабриката за булчински рокли, откъдето можели да купят тоалет за булката на Нанков. Как реагира самият зам.-министър на районното развиване тогава, не стана ясно. По-късно министър-председателят издаде и че зам.-министърът му стяга женитба през май. Това обаче евентуално няма да стане идващия месец, а в края на лятото – през септември, настояват познати до зам.-министъра.

За сватбеното празненство към този момент е ангажирана резиденция „ Бояна ”. Английският двор на държавния комплекс бе отворен за частни празненства преди няколко години и от този момент всяка година там се организират по петнайсетина сватбени тържества. Нанков и обичаната му не желали да подвигат огромна женитба, а да поканят единствено най-близките си. Със сигурност обаче министър председателят Бойко Борисов, който доста държи министрите му да са фамилни пръв ще получи покана за тържеството. На сватбата ще бъдат поканени и всички министри, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР