Четири месеца след излизането на специалния Mi Mix 2S Art

...
Четири месеца след излизането на специалния Mi Mix 2S Art
Коментари Харесай

Xiaomi представи красивия Mi Mix 2S Emerald

Четири месеца след излизането на специфичния Mi Mix 2S Art Special Edition, компанията Xiaomi показа новата лимитирана серия смарт телефони Mix 2S Emerald. Главната специфичност на това устройство е неговият неповторим нефритен корпус.

Уникалният цвят на корпуса е създаден от Xiaomi дружно със експертите от института Dunhuang Academy. Компанията съобщи, че отенъкът на керамичния корпус на Mix 2S Emerald е несравним и е създаван в лабораторията в продължение на няколко месеца.

Да напомним, че нефритът е два пъти по-здрав от стоманата, което се дължи на финото преплитане на дребните влакнести кристали. Твърдостта му е 6,5 – 7 по скалата на Моос и по-твърди от него са единствено топазът, корундът и диамантът.



Продажбите на лимитираната серия започват на 14 август в Китай. Предлага се единствена трансформация с 8 GB оперативна памет и 256 GB флаш диск. Цената ще бъде оповестена същия ден. Останалите механически характерности са същите – 5,99-инчов IPS екран с резолюция 2160х1080 пиксела и съответствие на страните 18:9. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 845, предната камера е двойна с резолюция 12+12 мегапиксела (широкоъгълна и телефото). Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.0 Oreo, надградена до MIUI 9.5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР