Четири машини са отказали да работят в изборния ден на

...
Четири машини са отказали да работят в изборния ден на
Коментари Харесай

4 дефектни машини в Пловдив до обяд

Четири машини са отказали да работят в изборния ден на територията на Пловдив. По тази причина има и отказали да упражнят правото си на избор.

Председателят на 105-та секция в Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване Веселина Златанска акцентира, че без значение от подадените сигнали още при приемането на машината, че тя не работи и гласоподаване с нея не може да бъде осъществено, тя не е била заменена. Гласуването в тази секция през днешния ден се реализира единствено с хартиена бюлетина.

Проблем имаше и с машината в секция 31 в ОУ „ Петър Берон “, само че това не съумя да попречва изборния развой. Още по обед гласоподавателите имах опция да упражнят правото си на избор и с машина.

„ Ролката на машината не се приплъзваше добре и това сътвори усложнения с излизането на разписката при някои хора. След това не можеше да се откъсне изрязъка от хартията. Нямаше върнати хора. Тези, които нямаха опция да изчакат гласоподаваха с хартиена бюлетина “, изясни Велина Василева, ръководител на 31 СИК.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР