Четири лица от Монтанско са нарушили наложената им заради коронавируса

...
Четири лица от Монтанско са нарушили наложената им заради коронавируса
Коментари Харесай

Не се спряха! Нови четири случая на нарушена карантина в Монтанско

Четири лица от Монтанско са нарушили наложената им поради ковид домашна карантина, оповестиха от полицията в регионалния град.
Вчера, малко след 14 часа, служители на реда са посетили дома на 41-годишен гражданин на село Спанчевци. Мъжът е бил подложен под карантина на 5 април за период от 14 дни. Униформените не го намерили в дома му, а татко му обяснил, че е излязъл с колата си. Малко по-късно служителите на реда го намерили на прилежащата улица от къщата му, като се прибирал от центъра.
Същия ден служители на реда от Монтана са ревизирали дома на 31-годишен локален гражданин с наложена 14- дневна карантина, считано от 6 април. Мъжът не е открит на адреса в кв. „ Мала Кутловица” в регионалния град.
В сряда 50-годишна жена от града на Огоста е нарушили изолацията. Полицаи са посетили къщата й в локалния квартал „ Кошарник “, само че не я намерили там, а съседите декларирали, че не познават такава жена.
На 5 април в полицията в Лом се явил мъж, който съобщил, че е е наложена карантина, само че ще я наруши. 48-годишният обяснил, че е интернационален водач и му следва пътешестване. При осъществената информация в РЗИ Монтана е открито, че мъжът е подложен под карантина за период от 14 дни, считано от 4 април.
За случаите е известена Прокуратурата и са формирани досъдебни производства.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР